Päriseluline blogi

Filtreeri postitusi

Veebruar - liikumine, tants ja armastus!

Foto sellest, kuidas ma saalis tantsin: minu õde, Britt Paju

Eriti ägedat ja vägevat sea-aastat, inimesed! Kuuldavasti pidi selline rõõmus ja helge ja mõnus aasta tulema ja ma ei kahtle selles absoluutselt! Seaga või ilma. Alanud on veebruarikuu ja minu pärisolemiseaastas tähistab see kuu liikumist, tantsu ja armastust - nii liikumise kui tantsu kui iseenda vastu! Mida see täpsemalt tähendab? Kohe teile selgeks teen ma!
Loe lisaks

Jaanuarikokkuvõte ehk kuidas läks toitumisekuu ja hommikurutiinidekuu ja üldse

Kui minu Yogi Tea räägib minuga.

Jaanuar ongi üllatuslikult läbi saanud! Ainult 11 kuud veel! Esimene kuu ehk jaanuar möödus toitumise korrastamise ja hommikurutiini kinnistamise tähe all #mindsetreseti toel. Kokkuvõttena võin öelda, et minu esimene kuu on korda läinud! Hoolimata igasugustest erinevatest terviseriketest, mida siin erinevatel inimestel kodus ette on tulnud ja millest tulenevalt olen mina mitmes (veel mitmemas kui tavaliselt) rollis korraga, olen omadega täiega mäel! Niimoodi võib ju terve aasta lenneldes mööduda! Jah, eelmine postitus väljendas ka seda, et see ei ole siin mingi mäng lillede ja liblikatega kogu aeg, aga samas - kui väljakutseid ei oleks, siis oleks suhteliselt igav siin seda päriselublogi pidada kaa. Sest (olles selle aasta esimestest väljakutsetest vaikselt läbi tulnud) mulle ju tegelikult hullult meeldivad väljakutsed! No sellised parajad, mis otseselt ei murra, aga mugavustsooni ka ei luba langeda. 
Loe lisaks

Kuidas jääda pärisendaks keset tervisemuresid, lapsi ja ülesandeid

Lugemislaatsaret elutoapõrandal

Jaanuari viimne nädal on alanud, mis tähendab, et kohe saab läbi #mindsetreset Mel Robbinsiga ja minu toitumisekuu väljakutsega "ei loomsele, gluteenile ja suhkrule". Aga kui jaanuari esimene pool oli selline rõõmus ja entusiastlik ja sujuv, siis kuu lõpp kiskus väljakutsuvaks küll. Sest kõikide tervised siin muudkui ütlesid üles ja keegi ei läinud vahepeal kodust ära, vaid kõik erimeelitsesid ja vajasid mind 24/7 siinsamas, kus mina olen harjunud päeviti töötama, unistama, oma hetki võtma ja olema nii, et asjad jäävad lihtsalt oma riiulitele ja kastidesse, kui ma nad sinna pannud olen. Mis tähendas, et minu selliseid koduseid hetki ei olnud ja selle asemel oli igasuguseid muid hetki, mis pigem ei laadinud mind (lisaks millele ei saanud ma ka oma tavapäraseid koduväliseid toimetusi teha). No selliseid täitsa normaalseid, mitte päris tervete lastega kodus olemise hetki. Ja tänu sellele sain ma ka jälle aru, kuidas ootused ja plaanid ei käi alati päriseluga kokku. Ja tänu sellele sain selle peale mõelda ja jälle paar asja selgemaks.
Loe lisaks