Päriseluline blogi

Filtreeri postitusi

Sünnipäevaeelsed mõtisklused - Tony Robbins, uskumused ja harjumused ja Grete järjepidevuseparadoks


Ma siin ikka lainetan vaikselt edasi või seilan lainetes ja hulbin ja olen keset tormi ka.  Aga samas on nii huvitav olnud jälgida, kuidas see elu ja värk siin kõik lahti rullub. Viimastel nädalatel on nii mitmete inimeste eludes igasuguseid segaseid asju juhtunud. Nagu ongoing täiskuu oleks. Ja mina olen olnud pigem endassetõmbunud ja selle kõige kõrval vaatan, et äkki see polegi kõige hullem variant olnud (huvitav vaatepunkt! :)).  Täna on minu 35. eluaasta viimane päev, mis tähendab, et homme on minu sünnipäev! Järgmine uus eluaasta on ees. Ja olles kuulanud Tony Robbinsit, tekkis jälle see tunne, et see on ikka eriti imeline, et ma just niimoodi saan siin ja praegu elada ja kui palju võimalusi on igast asju teha. Ja et miks ma siis neid ei tee või mis mind tagasi hoiab või kuidas neid tegema peaks, seda mõtlesin ka.
Loe lisaks

Märtsine müstikapostitus - igasugune segadus ja möll ja vastuolud


See märts on ikka segasem kui ma oodanud oleks! Selles mõttes, et ühel hetkel on eufooria ja järgmisel segadus, et mis üldse on päris, kes mina üldse olen ja miks ja miks mingid asjad on nagu nad on ja üldse tahaks lihtsalt mossitada. Ja siis, peale mõnd meditatsiooni või praktikat on jälle kõik ilus ja mõne aja pärast hakkab vaikselt ära vajuma. Ja no see kõik käib lainetena ühe ja sama päeva jooksul! Mis värk on!
Loe lisaks