Päriseluline blogi

Filtreeri postitusi

Kokkuvõte veebruarikuust: mis juhtus liikumise ja tantsuga ja mida veebruar õpetas


Minu ootamatu soeng veebruari viimsel päeval - sest juuksuriaeg tuli kuu aega lähemale - how convenient, universe, kuna olin just reedeks saali fotoshuudi kokkuleppinud! #päriseluuu

Veebruar sai läbi (noh, mõni aeg tagasi) ja mida me sellest õppisime? Näiteks, mis sai liikumise- ja tantsukuust? Ja mis teemad veebruaris kõige rohkem üleval olid? Tegelikult tahaks juba märtsist kirjutada, aga ei saa ju, kui alles eelmine kuu lõpetamata on (story of my life - täiega tahaks igasuguseid asju alustada kogu aeg, sest uued algused on nii vägevad ja eufoorilised ja värsked ja ei mahu peaaegu et sisse ära! Aga ma harjutan seda eelmiste asjade lõpetamist nüüd, sest ma tunnen, et ma peaks. Sest tegelikult mulle väga meeldivad lõpetatud asjad ka. See tunne, et midagi on valmis või riiulisse pandud, see on vähem eufooriline ja rohkem hingerahulik.
Loe lisaks

Jaanuarikokkuvõte ehk kuidas läks toitumisekuu ja hommikurutiinidekuu ja üldse

Kui minu Yogi Tea räägib minuga.

Jaanuar ongi üllatuslikult läbi saanud! Ainult 11 kuud veel! Esimene kuu ehk jaanuar möödus toitumise korrastamise ja hommikurutiini kinnistamise tähe all #mindsetreseti toel. Kokkuvõttena võin öelda, et minu esimene kuu on korda läinud! Hoolimata igasugustest erinevatest terviseriketest, mida siin erinevatel inimestel kodus ette on tulnud ja millest tulenevalt olen mina mitmes (veel mitmemas kui tavaliselt) rollis korraga, olen omadega täiega mäel! Niimoodi võib ju terve aasta lenneldes mööduda! Jah, eelmine postitus väljendas ka seda, et see ei ole siin mingi mäng lillede ja liblikatega kogu aeg, aga samas - kui väljakutseid ei oleks, siis oleks suhteliselt igav siin seda päriselublogi pidada kaa. Sest (olles selle aasta esimestest väljakutsetest vaikselt läbi tulnud) mulle ju tegelikult hullult meeldivad väljakutsed! No sellised parajad, mis otseselt ei murra, aga mugavustsooni ka ei luba langeda. 
Loe lisaks