Kommenteeri

#4 Sügisene teetassi kõrval kirjutamise päev

Täna oli tõeline introverdist kirjutamisearmastaja ideaalpäev. Akna taga möllas torm ja kaevas kopp, aga mina sain siin soojas kirjutada ja loominguline olla. 

Tänaõhtune ühekleidishow. Peale esinemist teatas artist, et tema tahab hoopis viiulit! 
Ideaalis ma muidugi olekski praegusel ajal kuskil nädal aega keras, kirjutaks, mõtiskleks ja peaks plaane. Mul on aina selgemini kuidagi kangastunud, kuidas ma lähen mõneks päevaks kuhugi eraldatusse, et luua oma visioone ja mõelda eesmärgid-värgid sammude ja kogu värgiga läbi, et oleks toetatum ja selgem ja kindlam teed jätkata. Sest miks mitte korraldada iseendale ritriit-ajurünnak! Millegipärast oli tükk aega selline tunne nagu üksi business-ritriidile minemine oleks raiskamine või imelik, aga kui mul reaalselt ongi vaja ju iseenda asjade ja tegemiste läbimõtlemisega tegeleda, saabki üksiminemine olla ainuõige variant!

Seega see ajurünnak-ritriit on juba põhimõtteliselt olemas, sest ma juba näen-tunnen end kuskil niimoodi, ainult et detailid pole veel füüsiliselt pusleks kogunenud (näiteks koht on puudu). Ja nagu ma aru saan, siis ongi see minu loomise viis. Et tunne on, pilt on, aga kannatlikkust on vaja ja aega anda, et see siin reaalses materiaalses maailmas ka manifesteeruks.

Aga et kell on jälle kohe südaöö, mõtisklen vähem ja kirjutan rohkem.

Tänane ankeet on siin:

1. Tänulik olen täna selle eest, et ma sain täna päeval niimoodi üksi segamatult kodus ja inimestest eemal kirjutada ja selle eest, et ma sain just seda asja kirjutada, mida ehk ka varsti jagan. Lisaks olen igal nädalal supertänulik, et ma saan oma mõnusas saalis kundalini tundides selliseid pühendunud ja sihikindlaid inimesi vastu võtta. Ja et me saame seal niimoodi ühiselt koos ja eraldi oma keha-meelt-hinge tasakaalustada ja igast muud väekat värki teha. Mul on nii soe tunne alati peale tundi bsaalist välja tänavale astuda. Isegi kui on selline tuul nagu täna. Aitäh, kõik inimesed ja muud toetavad jõud, et see kõik võimalik on!

2. Taipamine - et tasub ainult natuke pühendunumalt ja süvenenumalt mõtted mingile lahendamist vajavale teemale suunata ja põhimõtteliselt on lahendused tunniga olemas. Ma olen kuulnud, et praegune aeg on selline. Kui vähegi midagi südamest mõelda ja plaanida, siis pole võimalik, et see ei oleks toetatud. Suuremad asjad ilmselt võtavad rohkem aega, aga väiksemad lihtsalt nagu ootaks, et keegi ainult küsiks, et saaks täide minna. Nii toetav teada!

3. Tänane helitaust on joogahõnguline:
Shantala - "Baba Hanuman"
Wah - "Saraswati" 
Deya Dova - "Dance of the Seven Sisters"

Lisa kommentaar

Email again: